Fenntarthatóság és művészet

m5

2008-tól a PILLANAT Művészeti Alapítvány együttműködik a Biofaluval

A Biofalu egy útkeresési keret, amely immár egy évtizede jött létre Máriahalmon, Lakatos Géza kezdeményezése által. A kísérletek a tapasztalati tanulás formáit kutatják, s céljuk, hogy élhetőbb környeztet és fenntartható, minőségi életformákat, közösségi szokásokat hagyjunk utódainkra– miközben mi magunk is közelebb kerülünk ahhoz, ahogy élni szeretnénk!

A Biofalu az áramoló eszmék és tapasztalatok nyílt tere is. Az ön- és közösségi egyensúly megtalálásának, és a diverzitást befogadó magatartás harmonizálásának a helye. A Biofaluban jelen van a multikulturális szemlélet, egymás tiszteletében és a nyitottság jegyében.

2008-tól a PILLANAT Művészeti Alapítvány együttműködik a Biofaluval, mint tapasztalati hellyel. 2008-ban, a „Tánccsűr Képek” projektben az murális festészeti alkotás és az élő környezetvolt a fókuszban. 2009-ben, egy Tapasztalati tanulás központ és civil hálózat kialakításának, egyik kísérleti helye volt a Biofalu. Helyet kapott ebben a folyamatban a képzőművészeti alkotás, a téralakítási kísérlet, kályhakísérleti műhely, a személyiségfejlesztési kísérletek. Ezt a folyamatot az NCA és a Budapest- Erzsébetvárosi Önkormányzat támogatta.

Friss információkat a Biofalu életéről az alábbi linken találsz!

www.biofalu.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.